Palvelut

Johtaja

Laajenna näkökulmaasi, tee parempia päätöksiä ja kehity tunteiden johtamisessa.

Johto- ja kehitysryhmät

Ohjauksessani innostutaan mahdollisuuksista ja sytytetään yhteistyön liekkiä.

Itsensä johtaja

Mitä haluat tavoitella ja mitä kohden pyrkiä? Toimintatapojen muutosta, valmistautumista tärkeään tapaamiseen tai viimeinen sysäys tehdä iso päätös.

Johtaja

Pysähdy ajattelemaan ajatteluasi. Suunnan kirkastaminen, olennaisen kiteyttäminen ja seuraavien askelien suunnittelu auttaa sinua etenemään ja tekemään harkittuja päätöksiä. Omien ajatustesi pallottelu ja peilaaminen coachin kanssa edesauttavat sekä luovaa ideointia, että konkreettista etenemistä tavoitteen suuntaan. Coachin kanssa pääset näkemään omaa toimintaa uudesta näkökulmasta ja avaat uusia ajatuspolkuja.

Executive Coaching perustuu laaja-alaiseen psykologiseen viitekehykseen. Yhdistän ohjaukseeni erityisesti ratkaisukeskeisiä ja tietoisuuden syventämistä lisääviä menetelmiä sekä kysymyksiä. Ohjattavani ovat kokeneet pääsevänsä kanssani nopeasti kiinni asioihin, joista oikeasti pitää puhua.

Tunne ja toiminta yhdistyvät tuloksellisella tavalla ja ohjauksen teho yllättää usein niin minut kuin asiakkaani!

Esihenkilöt ja esihenkilöryhmät

Kaipaatko johtamiseen ja yhteistyöhön selkeyttä?

Esihenkilöille suunnatussa ohjauksessani puretaan tunnekuormaa ja innostutaan näkemään mahdollisuuksia. Tämän kautta työhön saa lisää merkitystä ja voimaa. Kun esihenkilön ajattelu virtaa vapaasti, se näkyy parempina tuloksina koko työyhteisössä.

Ratkaisukeskeinen ohjaus esihenkilöille auttaa näkemään ihmisten erilaisuuden mielenkiintoisena mahdollisuutena. Esihenkilö oppii näkemään oleellisen, vetämään rajoja itselleen ja innostuu oman työnsä kehittämisestä.

Rakennetaan yhdessä tulevaa onnistumisten sarjaa ratkaisukeskeisellä otteella.

Valmennuksen tilaaminen on helppoa ja riskitöntä.

Itsesi johtaja, yrittäjä, työnhakija, luova tekijä

Mitä haluat tavoitella ja mitä kohden pyrkiä? Se voi olla tehokasta kalenterointia, toimintatapojen muutosta, valmistautumista tärkeään tapaamiseen tai viimeinen sysäys tehdä iso päätös.

Kun otat aikaa suunnitella tulevia tehtäviäsi ääneen ja yhdessä kanssani pohtien, asiat eivät jää pyörimään ja rasittamaan mieltäsi. Alat samalla ymmärtää itseäsi paremmin ja tulet sen myötä itsevarmemmaksi ja rohkeammaksi.

Pääosan valmennuksessa saavat sinun ajatuksesi, joita heijastan sinulle kirkastettuina ja sanoitettuina uudelleen. Tehtäväni on kulkea sinun vierelläsi ja nähdä ja sanoittaa asioita, joita et itsessäsi tavoita. Ohjaukset saavat joskus ihmeitä aikaan.

Valmennuksen tilaaminen on helppoa ja riskitöntä. Laaditaan yhdessä sinulle sopivat tavoitteet.

Yhteistyössä mukana